Heb je besloten om binnen korte termijn een promotievideo te laten maken, maar twijfel je nog of je ook luchtbeelden wilt toevoegen? Dat klinkt als een super tof idee! Met een professionele promotie video kun je mooie resultaten bereiken en de doelgroep triggeren om in actie te komen. Maar moet je dan ook gebruik maken van luchtbeelden of kan het ook zonder? In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom je juist wel- of niet een drone videograaf wilt inschakelen voor het creëren van jouw promotie video. 

  1. Drone video’s zijn populair!

Drones zijn de laatste jaren steeds beter ontwikkeld, waardoor de kwaliteit van de beelden enorm vooruit is gegaan. Mensen vinden het super gaaf om dingen vanuit de lucht te bekijken en beelden te zien, die eigenlijk abnormaal zijn. Daarnaast is het algemeen bekend dat video’s simpelweg veel makkelijker wegkijken, dan dat men flinke lappen tekst moet lezen. En wanneer je dan ook nog eens gebruik maakt van drone beelden weet je de kijker ongetwijfeld te boeien tot het eind. Zeker als je een streepje voor wilt hebben t.o.v. de concurrentie, is een drone video laten maken een super goed idee! En één ding is zeker: het gebruik ervan zal de komende jaren alleen maar toenemen!

  1. Biedt een totaalplaatje

Dit punt is natuurlijk afhankelijk van wat voor een soort bedrijf je runt. Maar stel dat je een prachtig hotel beheert, een warehouse bezit of een hypermodern productiebedrijf hebt? Dan is het natuurlijk geweldig om een totaalplaatje in beeld te brengen. Hiervoor kun je perfect de hulp van een drone fotograaf inschakelen! Hij of zij komt langs op de afgesproken locatie verbazingwekkende dronebeelden voor je maken. Dit hoeft overigens niet alleen vanuit de lucht te zijn, want drones kunnen ook binnen vliegen. Hoe vet is dat!

  1. De kansen om jouw dienst of product te verkopen zijn tot 85% hoger

Dit is nog eens een bijzondere statistiek hé. Het MLS heeft een onderzoek gedaan en daaruit is gebleken dat je met een goede promotievideo de kans op het verkopen van een product of dienst enorm verhoogt. Dit komt doordat voornamelijk doordat je met een video de doelgroep echt kunt raken en ze kunt aansporen om tot actie over te gaan. Het belangrijkste element in deze is het inspelen op de emotie, behoeftes en verlangens. Klinkt dit toch iets te lastig om zelf te bedenken? Dan kan een videograaf je daar ongetwijfeld bij helpen!